Laat de onderneming voor je werken

menu

Behaal jij de doelen die je hebt gesteld in je businessplan?

Veel ondernemers zijn ooit gestart vanuit de overtuiging dat het beter kan. Meer vrijheid, simpelweg beter verdienen of een nieuw product of dienst in de markt zetten. Hoe denk je hier tegenwoordig over? Kan het nog steeds beter of zijn al jouw doelen al behaald?

Kennismaking & Oriëntatie
Deze vragen staan centraal in ons kennismakingsgesprek. Omdat je spreekt met ervaren adviseurs, krijg je snel een beeld van de mogelijke obstakels die het pad naar jouw persoonlijke en zakelijke doelstellingen belemmeren. Het is een vrijblijvend gesprek en het enige wat we van je vragen, is je aandacht.

Tijdens de sessie kijken we of er een klik is, wat de mogelijkheden zijn en of er sprake is van winstlekkage in jouw bedrijf. De inzichten uit het gesprek kunnen we direct toepassen in de volgende, verdiepende fase: een kosteloos consult in de vorm van een winstlekkagesessie.

 

Wat zou je anders doen als je even héél eerlijk tegen jezelf bent?

Je hebt als ondernemer al een duidelijke visie ontwikkeld waar je over drie jaar wilt staan en je hebt een plan uitgewerkt om daar te komen. Je hebt al een aantal belangrijke stappen gezet, maar de behoefte aan een ervaren sparringpartner blijft. Onze voorziet in deze behoefte, zodat we samen de realisatie van het plan waarborgen.

Onafhankelijke sparringpartner
Als ondernemer voel je je wellicht vaker eenzaam dan gewenst. Een onafhankelijke sparringpartner kan vaak net dat ene duwtje geven dat je nodig hebt. Hij kan de spiegel zijn die de inzichten teruggeeft, die je onbewust zelf al had.

Werk je al samen met een persoonlijk bedrijfsadviseur van Thexton Armstrong, dan hebben wij samen het Bedrijfsverbeteringsplan inmiddels doorlopen en werkt jouw team zelfstandig aan doorlopende verbeteringen. Je wilt de verbetering en onze samenwerking borgen in de logische vervolgstap van onze samenwerking: het Adviestraject van Thexton Armstrong.

Overweeg je de verkoop of overdracht van jouw onderneming?

Door met een ervaren adviseur te sparren, die niet direct belang heeft bij het ‘direct’ verkopen van jouw onderneming, krijg je een helder en objectief beeld van een mogelijke verkoop. Zo weet je zeker of en wanneer dit de juiste stap voor je is.

Overzicht bedrijfsoverdrachttraject

Heb jij een goed beeld bij de overdracht van je bedrijf?

Jouw bedrijf overdragen of verkopen is één van de belangrijkste gebeurtenissen in je ondernemersbestaan. Voor je dit doet, is het belangrijk om jezelf af te vragen waarom, hoe snel, aan wie en voor welke prijs je jouw bedrijf wilt verkopen. In deze sessie laten wij je zien hoe we ons bedrijfsoverdrachttraject inrichten. Jouw prioriteiten hierin staan voorop. Heb je weinig tijd, dan kunnen wij snel schakelen.

naar boven